Hoppa till innehåll
10Jan

Vakantiebeurs 2024

Vill du attrahera resenärer från Nederländerna eller Belgien? Vill du få direktkontakt med researrangörer eller potentiella besökare som har stort Sverigeintresse?

Information

När: Fackdag Travel Trade 10 januari. 11-14 januari Konsumentdagar.

Var: Jaarbeursplein, 3521 AR Utrecht, Nederländerna

DSC00545
Foto: Annelie Crichlow/Visit Sweden

”Vakantiebeurs” är Nederländernas årliga och största mässa för resebransch och slutkonsumenter och en fortsatt viktig kanal för att marknadsföra sin destination eller verksamhet på den nederländska och även den belgiska marknaden. Förra året besöktes mässan av cirka 65 000 besökare varav ca 8 000 researrangörer och reseagenter samt journalister som vill skriva om resmålet Sverige. För 2024 är Visit Sweden är stolt sponsor av Nordic Theatre där du som deltagare har möjlighet att inta scenen

2024 inleds Vakantiebeurs med en fackdag dedikerad till möten med researrangörer och reseagenter (10 jan) som därefter följs av Konsumentdagarna (11–14 jan).

Visit Sweden är på plats med en Sverigemonter, där vi synliggör och marknadsför det hållbara och attraktiva resmålet Sverige. Vi arbetar aktivt för att attrahera kvalitetssäkrade researrangörer att besöka Visit Swedens monter på Vakantiebeurs, boka möten med våra svenska aktörer under fackdagen och för att locka slutkonsumenter att välja Sverige som hållbart resmål. Representerar du en region, destination, DMC eller företag i besöksnäringen och vill få synlighet, utöka ditt kontaktnät och få en möjlighet till många kvalitativa möten i Benelux, anmäl dig då snarast till Visit Swedens monter på Vakantiebeurs 2024.

Varför Vakantiebeurs?

  • Visit Sweden ser ett tydligt ökat intresse för Sverige som resmål. Mellan 2019 och 2022 visade den nederländska marknaden en 11% ökning i antal gästnätter i Sverige. Bara i Nederländerna finns redan nu ca 6 miljoner människor som ser Sverige som potentiell semesterdestination.
  • Visit Sweden har ett högt förtroende i Benelux som lockar många besökare till vår monter, såväl researrangörer, agenter som slutkunder. Att vara en del av Sverige och Visit Swedens montern ger en ökad synlighet och gör att ni har lättare att komma i kontakt med fler Sverigeintresserade researrangörer och besökare.
  • Visit Sweden bearbetar aktivt researrangörer och andra aktörer inom Travel Trade på marknaden Benelux och kan bistå med kvalitativ rådgivning till deltagande svenska aktörer. Inför Vakantiebeurs kommer relevanta och intressanta researrangörer/Travel Trade att få löpande information om vilka svenska aktörer som deltar för att öka träffsäkerheten i matchmakingen
  • Visit Sweden har medarbetare som talar språket, vet hur marknaden fungerar och har lång erfarenhet av Vakantiebeurs och kan därför erbjuda ett enkelt format för aktörer att delta på mässan. Aktörer som deltar tillsammans med Visit Sweden drar nytta av den gemensamma attraktionskraften för resmålet Sverige och det mesta av administrationen och projektledningen.

Är du intresserad av att delta?

Google Maps kräver godkännande av tredjepartskakor (Inriktning). Vi rekommenderar att du godkänner alla kakor. Du kan när som helst ändra dina inställningar i vänstra nedre hörnet. När du klickar på "Visa karta", godkänner du Googles villkor bara en gång.