Hoppa till innehåll
21Jun

Webbinarium: Open Data

Syns du inte på rätt sätt – så finns du inte! Lyssna in på Visit Swedens webbinarium om en internationellt standardiserad informationsstruktur för digitalt innehåll på internet.

Information

När: Den 21 juni mellan 09:00-10:00

Var: Digitalt

Öppna data/Open Data skapar helt nya möjligheter för företag att bli hittade i det globala, digitala informationsbruset. Det möjliggör branschöverskridande synergieffekter, möjlighet till nya typer av tjänster, erbjudande och bokningar.

Lyssna in på Visit Swedens webbinarium om en internationellt standardiserad informationsstruktur för digitalt innehåll på internet. Öppen och nationell koordinerad data har visat sig bli allt viktigare i kampen om resenärer och potentiella besökares uppmärksamhet och innovation.

Genom ett strategiskt, nationellt arbete har vi i ett pilotprojekt - finansierat av Tillväxtverket - skapat en nationell informationsmodell för att effektivt och enhetligt synliggöra svensk turismnärings attraktiva utbud.

Med på webbinariet är bland andra; Sara Modig statssekreterare Klimat- och näringsdepartementet, Susanne Andersson vd Visit Sweden, Helena Brehnfors Nyberg Tillväxtverket och Alex Forsberg Meta Solutions.

Dela gärna vidare till företag du tror kan ha nytta av webbinariet.