Hoppa till innehåll
18Sep

Nordic Workshop, Hamburg 2024

Nordic Workshop är ett arrangemang som erbjuder en möjlighet att träffa utvalda och kvalitetssäkrade researrangörer från de tysktalande marknaderna med fokus på Norden. Genom samarbetet med övriga nordiska turistorganisationer breddas urvalet av inbjudna researrangörer och reseagenter genom att vi får ta del av varandras ”köpare”. 2024 genomförs workshopen i Hamburg 18-19 september.

Information

När: 18-19 september 2024

Var: Hamburg, Tyskland

Nordic Workshop erbjuder en fullspäckad dag med förbokade möten där deltagarna träffar nya men även redan existerande kontakter för att presentera sitt utbud för researrangörer som arbetar med privatresor på de tysktalande marknaderna. Det är också ett tillfälle att få insikt i vad som efterfrågas av resenärerna på marknaden. "Människor gör affärer med människor de gillar" är ett känt talesätt och att träffas på det här sättet är perfekt för att göra affärer och knyta nya kontakter.

Mer om Nordic Workshop

Google Maps kräver godkännande av tredjepartskakor (Inriktning). Vi rekommenderar att du godkänner alla kakor. Du kan när som helst ändra dina inställningar i vänstra nedre hörnet. När du klickar på "Visa karta", godkänner du Googles villkor bara en gång.