Hoppa till innehåll
Nordic Workshop 2023

Nordic Workshop Tyskland 2024

Nordic Workshop är ett arrangemang som erbjuder en möjlighet att träffa utvalda och kvalitetssäkrade researrangörer från de tysktalande marknaderna med fokus på Norden. Genom samarbetet med övriga nordiska turistorganisationer breddas urvalet av inbjudna researrangörer och reseagenter genom att vi får ta del av varandras ”köpare”. 2024 genomförs workshopen i Hamburg 18-19 september.

Nordic Workshop erbjuder en fullspäckad dag med förbokade möten där deltagarna träffar nya men även redan existerande kontakter för att presentera sitt utbud för researrangörer som arbetar med privatresor på de tysktalande marknaderna. Det är också ett tillfälle att få insikt i vad som efterfrågas av resenärerna på marknaden. "Människor gör affärer med människor de gillar" är ett känt talesätt och att träffas på det här sättet är perfekt för att göra affärer och knyta nya kontakter.

Vårt erbjudande:

  • Visit Sweden deltar på Nordic Workshop för att inspirera researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud.
  • Du kan också vara en del av Resmålet Sveriges erbjudande genom att boka en plats med Visit Sweden på Nordic Workshop. Att vara en del av Sverige tillsammans med Visit Swedens ger en ökad synlighet och gör att ni har lättare kan komma i kontakt med fler Sverigeintresserade researrangörer och besökare.
  • Ta del av relevant kunskap och få tips inför ditt deltagande genom vårt uppstartsmöte som kommer att arrangeras ett par veckor innan Nordic Workshop.
  • Visit Sweden bearbetar aktivt researrangörer och andra aktörer inom Travel Trade på de tysktalande marknaderna och kan bistå med kvalitativ rådgivning till deltagande svenska aktörer.

För vem

Regionala och nationella incoming-operatörer (DMC's: Destination Management Companies), boendeanläggningar, större besöksmål och regionala turismorganisationer och destinationsbolag.

När

18-19 september 2024

Läs mer om, och anmäl dig till Nordic Workshop Tyskland