Our other websites:
Working from home
Foto: Melker Dahlstrand/imagebank.sweden.se
Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Tre sätt att lyckas med sin kommunikation

Den digitala världen erbjuder massor med möjligheter för kommunikation och marknadsföring! I detta webbinarium får du tillgång till några enkla handfasta tips på hur du ökar din synlighet i digitala kanaler. Och du lär dig att skapa inspirerande innehåll för sociala medier.

Om innehållet:
3 sätt att lyckas med din kommunikation:
- Optimera dina kommunikationskanaler
- Skapa innehåll som engagerar i SoMe (Facebook och Instagram)
- Annonsering i Facebook och Instagram

Under ca 1 h går vi igenom optimering av digitala kanaler (såsom webbsidor, Facebook, Instagram och Google My Business), innehållsproduktion för sociala medier och sist men inte minst kortfattat om Facebook-annonsering.

Denna inspelning presenterades för Nätverket Hållbara Restauranger 16/1, 2020


Bianca Brandon Cox är projektledare för kunskapsspridningen inom Måltidsprogrammet på Visit Sweden. Bianca har en bakgrund som matfotograf, filmare och Content Manager för fem restauranger i Stockholm. I detta webbinarium ger hon sina bästa tips.

Vill du hellre ladda ner en pdf med aktiva länkar? Se bifogat dokument nedan.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.