Hoppa till innehåll
anna_hållams-sustainable_restaurant-7050.jpg
Foto: Anna Hållams/imagebank.sweden.se
Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Så väcker du intresset hos måltids­resenärerna

Läs vår nya målgruppsguide med fokus på vad både den svenska och internationella måltidsintresserade resenären vill uppleva under sin semester i Sverige.
Senast uppdaterad:27 mars 2023
webbild.jpg

Ny målgruppsguide med fokus på både den svenska och internationella måltidsintresserade resenären!

Visste du att den svenska resenären smiter från vardagen för att njuta och att den internationella resenären kommer hit för att lära sig något nytt?

I vår målgruppsguide "Så väcker du intresset hos måltidsresenärerna" får du veta allt du behöver veta för att utveckla erbjudanden och marknadsföring som prickar rätt in i målgruppen.

För båda målgrupperna är det viktigt att njuta av god mat och dryck på en Sverigesemester och uppleva den lokala matkulturen. De största skillnaderna handlar om att den svenska målgruppen har ett större intresse för att besöka familj och vänner liksom njuta av att bli omhändertagen genom SPA-, Wellness- eller Retreat-upplevelser jämfört med den internationella målgruppen. Den internationella målgruppen är också mer intresserad av att uppleva svensk kultur, tradition och livsstil jämfört med den svenska målgruppen.

Målgruppsguide matintresserade resenärer - PDF med aktiva länkar