Our other websites:
Swedish Workshop
Foto: Fredrik Larsson

Swedish Workshop

Swedish Workshop är en återkommande mötes- och marknadsplats mellan svensk besöksnäring och utländska researrangörer. Syftet är att skapa och utveckla nya kontaktytor och generera affärer. Som deltagare på säljsidan får du ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter och presentera ditt utbud för researrangörer som arbetar med privatresor runt om i världen.

Swedish Workshop 18-19 maj 2022

Swedish Workshop är Visit Swedens största internationella arrangemang där vi bjuder in köpare från våra prioriterade marknader; UK, Benelux, DACH, Frankrike, Kina och USA samt även från våra närmarknader Norge, Danmark och Finland. 2022 pågick den under 18-19 maj i Falun, Dalarna. Vi återkommer med datum för 2023.

Läs mer här om Swedish Workshop 2022 >>

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.