Hoppa till innehåll
Övre delen av ett torn framför en sjö med några båtar vid hamnen och stadsmiljö i bakgrunden.
Foto: Björn Olin/Folio/imagebank.sweden.se

Nyhetsbrev

En gång i månaden skickar Visit Sweden ut ett nyhetsbrev, och det är för er som arbetar för och i svensk besöksnäring. I nyhetsbrevet delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörs- och agentledet, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Vad är du intresserad av?

Följ oss via nyhetsbrevet

Här ligger det senaste årets nyhetsbrev sparade

Burkar med hjortronsylt på ett bord.
Foto: Emmie Bolmstedt/imagebank.sweden.se
Nyhetsbrev

Augusti 2023

Tre erbjudanden om samarbete med internationella researrangörer varvas med fina siffror från vårt internationella PR-team. En mängd kunskaper går att läsa där två nya trendrapporter om Måltidsturism och Kulturturism sticker ut samt ny data från våra utlandsmarknader.

En jordgubbstårta på ett sommardukat bord med en svensk flagga.
Foto: Lieselotte van der Meijs/imagebank.sweden.se
Nyhetsbrev

Juni 2023

Sommarens nyhetsbrev innehöll en mängd nya kunskaper och erbjudanden om hur vi kan hjälpa er nå ut internationellt. Ett webbinarium om Open Data. Den nya verktygslådan om hur du kan kommunicera med den medvetna resenären och mycket mer.

Fem personer sitter runt ett stort, grovt bord av träd mitt i björkskogen. I bakgrunden håller en person på att laga mat över öppen eld.
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se
Nyhetsbrev

Maj 2023

I nyhetsbrevet pratade vi om framtidstro, kampanjen Spellbound by Sweden, Sverigekampanjen på Tripadvisor och Sveriges Upplevelseguide. Vi delar med oss av nya kunskaper om natur, en ny uppdaterad Go Online och hur du som företag lättare kan nå tyska resenärer.

Marstrands hamn och fästning.
Foto: Per Pixel Petersson/imagebank.sweden.se
Nyhetsbrev

April 2023

Vi berörde AI och dess möjligheter i aprils nyhetsbrev samt hela sju möjligheter att delta på olika aktiviteter tillsammans med oss. Hur vi arbetar just nu i våra Always-on kanaler med en lista på nya artiklar på våra webbplatser.

225LS_1668
Foto: Lars Sjöqvist/Visit Sweden
Nyhetsbrev

Mars 2023

I mars nyhetsbrev berättar vi om hur det gått 2022 med marknadsföringen av resmålet Sverige. Två möjligheter att delta i Swedish Workshop Online och i Visit Swedens kampanj på Tripadvisor. Två datum för webbinarium inom Kulturturism och Hållbarhet är satta.

Nyhetsbrev

Januari 2023

Nu drar flera event igång och det är hög tid att anmäla sig. Vi passar även på att redovisa hur svenskar tänker om sitt resande i december. I år kommer vi följa dessa mätningar en gång i kvartalet. En artikel om campinggäster finns också att läsa.

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.