Our other websites:

Aktiviteter

Visit Sweden marknadsför resmålet Sverige genom olika kommunikationsinsatser, året om. Vi vill finnas där målgruppen befinner sig för att öka kännedomen, preferensen och skapa intresse för att välja Sverige i stället för andra resmål. Här kan ni ta del av våra aktuella kommunikationsaktiviteter.

Marknadsplanens delar

Marknadsplanen delas in i fyra övergripande delar:

En person omgiven av höga träd sitter lutad mot ett, nära en liten sjö eller damm.
Foto: Johan Wennerström/Visit Sweden

Utspel och kampanjer

För att nå ut och nå fram till målgruppen fortsätter vi med våra kreativa kampanjer genom att dramatisera berättelsen om resmålet Sverige med humor, spänning och intressanta och lärorika berättelser som alla driver mot ett mer medvetet resande.

tina_stafrén-baking_crispbread_with_a_guide-8649.jpg
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se

Marknadsföring mot resenärer (B2C)

Vi är ständigt närvarande i våra kanaler där målgruppen befinner sig samt ser till att vår Sverigemarknadsföring syns där målgruppen kan påverkas.

visit-sweden-workshop-mandag-2018.jpg
Foto: Fredrik Larsson/Visit Sweden

Marknadsföring via researrangörer och agenter (B2B)

Vi synliggör Sverige som resmål via det internationella reseledet.

En person står framför en stor svart tavla och skriver "I Love".
Foto: Aline Lessner/imagebank.sweden.se

Kunskapsdelning

Vi producerar löpande kunskaper om målgruppen, varumärket Sverige samt det internationella reseledet. Kunskapen paketeras och publiceras i Kunskapsbanken, nyhetsbrev och webbinarier.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.