Our other websites:

Roadshows

Roadshows är en marknadsföringsaktivitet där Visit Sweden tar det attraktiva och hållbara resmålet Sverige till researrangörer och reseagenter där de befinner sig i sina respektive länder.

Syftet är att öka deras kunskap om Sverige som hållbart resmål långsiktigt och inspirera dem till att paketera, marknadsföra och sälja bokningsbara upplevelser i Sverige. För researrangörer och agenter är det ett tidseffektivt sätt att inspireras och få information om Sverige, nya destinationer och upplevelser. Med en Roadshow når vi även andra beslutsfattare än de som vanligtvis deltar på mässor och workshops.

Roadshows 2023:

Nordic Roadshow USA, 11-15 september 2023

Träffa utvalda, kvalitetssäkrade och trendsättande researrangörer och reseagenter med fokus på Norden, som säljer privatresor till den amerikanska marknaden. Genom samarbetet med övriga nordiska turismorganisationer breddas urvalet av researrangörer och agenter, vilket innebär att ni kan ta del av varandras “köpare”.

Städer som besöks är Seattle, New York och Toronto (Kanada). Toronto fungerar som upptagningsområde för den amerikanska östkusten, inklusive Chicago och Boston och flera researrangörer och reseagenter som är baserade i Toronto säljer till den amerikanska resenären. Kanada har även påverkats starkt av reserestriktioner under pandemin så det finns en stor efterfrågan för möten med leverantörer.

När: 11–15 september, 2023 FULLBOKAD
Städer som besöks: Seattle, New York och Toronto.
Visit Sweden deltar tillsammans med nordiska turismorganisationer från: Danmark, Norge, Island, Finland, Grönland och Färöarna.
Pris inklusive transfer*
26 000 SEK (ex moms) för ett bord och ett mötesschema för en person från ett företag.
29 000 SEK (ex moms) för ett bord och ett mötesschema, för upp till två personer från ett eller två företag (obs, ett gemensamt mötesschema).
Pris exklusive transfer*
22 000 SEK (ex moms) för ett bord och ett mötesschema för en person från ett företag.
26 000 SEK (ex moms) för ett bord och ett mötesschema, för upp till två personer från ett eller två företag (obs, ett gemensamt mötesschema).
*Transfer: Under denna roadshow erbjuds möjlighet till transfers mellan flygplats och plats där vi kommer att möta researrangörer och reseagenter. Transfers baseras endast på de rekommenderade flygen, så om ni önskar att boka andra flyg, kan denna transfertjänst ej erbjudas. Transfer är inte obligatoriskt.
Flyg och boende: Planering pågår fortfarande och förslag på hotell och rekommenderade flyg är under arbete. Vänligen vänta med att boka flyg och hotell tills programmet är helt bekräftat.

Deltagaravgiften betalas via faktura, 30 dagar netto.
Antal platser är begränsat.
Med reservation för eventuella ändringar.

Scandinavian Roadshow Kina, 30 oktober-3 november 2023

Träffa utvalda och kvalitetssäkrade researrangörer och reseagenter med fokus på Skandinavien, som säljer privatresor till den kinesiska marknaden. Genom samarbetet med övriga skandinaviska turismorganisationer breddas urvalet av researrangörer och agenter, vilket innebär att ni kan ta del av varandras “köpare”. Städer som besöks är Shanghai, Guangzhou och Beijing.

När: 30 oktober – 3 november 2023 (sista dag för anmälan 31 maj 2023).
Shanghai 30 oktober, Guangzhou 1 november, Beijing 3 november. Workshopen genomförs under eftermiddagen i varje stad mellan 14:00-18:00 lokal tid.
Pris: 35 000 SEK (ex moms) – Ett företag och upp till två personer per företag.
Övrigt: Kort presentation av varje deltagande företag från scenen, följt av möten med researrangörer och reseagenter.

Anmälan senast 31 maj

Anmäl er för deltagande på Scandinavian Roadshow Kina, 30 oktober-3 november 2023

Deltagaravgiften betalas via faktura, 30 dagar netto.
Antal platser är begränsat.
Med reservation för eventuella ändringar.

Scandinavian Roadshow Indien, 20-24 november 2023

Träffa utvalda och kvalitetssäkrade researrangörer och reseagenter med fokus på Skandinavien, som säljer privatresor till den indiska marknaden. Genom samarbetet med övriga skandinaviska turismorganisationer breddas urvalet av researrangörer och agenter, vilket innebär att ni kan ta del av varandras “köpare”. Städer som besöks är Delhi, Mumbai och Chennai.

När: 21 november - 24 november 2023
Delhi 21 november, Mumbai 22 november, Chennai 24 november.
Pris: 36 000 ex moms. Anmälan efter 31 maj: 50 000 SEK ex moms. Ett företag och upp till två personer per företag.

Anmälan

Anmäl er för deltagande på Scandinavian Roadshow Indien, 20-24 november 2023

Deltagaravgiften betalas via faktura, 30 dagar netto.
Antal platser är begränsat.
Med reservation för eventuella ändringar.

Kontakt:

Har du frågor kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Charlotta.jpg

Charlotta Barnden Uddén

Head of Sales

charlotta.barndenudden@visitsweden.com

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.