Our other websites:

B2C

Med vår marknadsföring vill Visit Sweden inspirera, engagera och öka intresset av att besöka det attraktiva och hållbara resmålet Sverige hos internationella och svenska resenärer som efterfrågar hållbara alternativ samt berätta om vad hela resmålet Sverige erbjuder året om.

Vårt fokus handlar om att belysa och lyfta attraktiva och mer medvetna exempel i vår kommunikation med utgångspunkt från kommunikationsplattformen där de globala målen är integrerade.

Reseanledningar inom natur, kultur, måltid och livsstil lyfts tillsammans med information om hur man reser till och inom Sverige, vart man kan bo och vad man kan uppleva. Trender, löpande analyser och insikter påverkar budskap. Önskade resultat och effekt påverkar val av marknadsföringskanaler. Målgruppens intressen på olika marknader och tid på året gör att budskap kan skilja sig åt.

Visit Sweden arbetar effektivt med att nå Den nyfikna upptäckaren med relevant innehåll, det vill säga det som besökarna söker efter samt det som trendar, på våra webbplatser. Via PR och sociala mediekanaler väcker vi uppmärksamhet till webbplatserna, skapar engagemang och därmed vidare klick ut till besöksnäringen. Vi kompletterar även med köpt media för att nå nya målgrupper med våra budskap, både köpt annonsering i sociala medier samt köpt annonsering på Google.

Läs mer om Visit Swedens Always-on arbete-B2C

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.