Our other websites:
anna_hållams-outdoor_eating-7311.jpg
Foto: Anna Hållams/Imagebank.sweden.se

Svemester del 7

I årets sjunde livesändning på temat Svemester fokuserar vi på hur vi kan attrahera den svenska turisten att semestra i Sverige 2022. Vi tog avstamp i den nya målgruppsundersökningen om svenskars drivkrafter till att resa i Sverige och följde upp med hur svenskar sökt på internet inför sommarsemestern 2021. Detta och många fler insikter kring svenskars drivkrafter och beteenden kommer vi prata om i den här livesändningen.

Längd: 59.31

Ny målgruppsdata
Livesändningen inleds med att Lena Gunnerhed, Head of Insight Management på Visit Sweden, presenterade de senaste siffrorna från temperaturmätning mot svenskarna där vi varje månad får ny data kring hur målgruppen tänker just nu kring sitt resande. 

Lena presenterade utdrag ur den nya målgruppsrapporten, om svenskars preferenser kring resande i Sverige, som publicerades samma dag. Rapporten "Målgruppsanalys Sverige" finns att läsa och ladda ner på Kunskapsbanken.

Panelsamtal
Under ett panelsamtal fick vi träffa Fredrik Toreskog, Kommunikationsdirektör på ESS Group, Frida Ganshed, VD på Gotlands förenade besöksnäring och Ulrika Nordgren, Chef Försäljning & Digitala kanaler på Svenska Turistföreningen. De berättade om sina lärdomar från 2021 och gav konkreta tips inför planering och förberedelser av 2022. Ta del av deras topp tre-listor i livesändningens presentation, länkad nedan.

Nästa livesändning kommer i början av 2022. Håll utkik efter datum i Visit Swedens nyhetsbrev.

Presentationen från livesändningen den 27 oktober.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.