Our other websites:

Hur maximerar du ditt företags synlighet på TripAdvisor?

Lyssna på TripAdvisor som besökte Visit Sweden i Stockholm för att berätta om hur företag kan öka sin synlighet på deras plattform och vikten av att bli bokningsbar.

TripAdvisor är en bedömningsplattform som utvecklas i snabb takt. TripAdvisor berättade för Visit Sweden och deltagare från besöksnäringen hur företag kan öka sin synlighet på deras plattform och hur man blir bokningsbar.

Presentationen är inspelad den 7 november 2019 under Visit Swedens Kunskapsdag för digitala affärsutvecklare på regionala turismorganisationer. Presentationen har några år på nacken men är fortfarande relevant för inspiration, för- och nackdelar och Tripadvisors möjligheter.

Längd: 1 timme och 12 minuter.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.