Hoppa till innehåll

Roadshows

Roadshows är en aktivitet där Visit Sweden tar det attraktiva och hållbara resmålet Sverige till researrangörer och agenter i sina respektive länder.
Kvalitativa möten och härligt samarbete mellan våra svenska destinationer och attraktioner! Vi är starka tillsammans!

Roadshows är en marknadsföringsaktivitet där Visit Sweden och deltagande partners tar det attraktiva och hållbara resmålet Sverige till researrangörer och agenter i USA, Kina och Indien.

Syftet med resorna där vi besöker olika städer i landet är att öka kunskapen om Sverige som hållbart resmål och inspirera researrangörer och agenter att paketera, marknadsföra och sälja bokningsbara upplevelser i Sverige.

Med en Roadshow når vi även andra beslutsfattare än de som vanligtvis deltar på mässor och workshops. Våra Roadshows arrangerar vi tillsammans med de övriga nordiska länderna – ett koncept som visat sig ha en mycket bra effekt på våra långväga marknader.

Vårt erbjudande:

Träffa utvalda, kvalitetssäkrade och trendsättande researrangörer och reseagenter med fokus på Norden, som säljer privatresor i USA, Kina och Indien. Möten med researrangörsledet sker i workshop-format.

När:

USA: september, Kina: oktober, Indien: november 2024.

För vem?

Incoming-operatörer, DMCs (Destination Management Companies), boendeanläggningar, attraktioner, transportörer, aktivitetsföretag, destinationsbolag (DMO, Destination Management Organizations) och regionala turismorganisationer.

Riktigt bra organiserad roadshow med härliga branschkollegor och möten med intresserade nordamerikanska återförsäljare.

Anmäl ditt intresse!

För mer information, ta kontakt med:

Christina Steer

Christina Steer

Head of Travel Trade

[email protected]

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.