Our other websites:

Natur, kultur och måltid

Inom temaområdena Natur, Kultur och Måltid håller vi ibland webbinarier. Här samlar vi dem indelat per område.

Naturturism

Kvinna i klarröd jacka i skogen står och blundar med händerna längs med sidorna och handflatorna riktade framåt. Bakom henne finns träd och ett tält är uppställt några meter bort.
Foto: Tina Axelsson/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Naturturism - nytt kunskapsmaterial

November 2022. Vi presenterar de senaste trenderna inom naturturism, vad den naturintresserade nyfikna målgruppen vill göra i Sverige och har gjort samt hur de söker på Google, vilka ord som trendar. Plus en massa mer.

Måltidsturism - hemligheten bakom framtidens matupplevelser

Under 2021 visades en serie på totalt tre avsnitt för att fortsätta samla och sprida kunskaper inom måltidsturism. Varje film är på ca en timme och innehåller spännande spaningar och panelsamtal.

Johan Swahn TFTSWEDEN DIGITAL 1 2021.PNG
Webbinarium

#TFTSWEDEN DIGITAL #1 2021 (1 h)

3 februari 2021. Hur kommer framtidens måltider att se ut? Låt dig inspireras av Johan Swahn, forskare inom sensorisk marknadsföring och grundare av The Taste Lab, som pratar om framtidens smaker och måltidsupplevelser, både i den digitala och fysiska världen.

TFT 2 2021.jpg
Webbinarium

#TFTSWEDEN DIGITAL #2 2021 (1 h)

26 mars 2021. Resenärer idag söker ”naturnära måltidsupplevelser” - en kombination av mat- och naturupplevelser. Hur jobbar företag i Sverige på temat idag och vilka möjligheter finns framåt? Lyssna på olika företagare verksamma inom området.

TFT3 2021 huvud.jpg
Webbinarium

#TFTSWEDEN DIGITAL #3 2021 (1 h)

12 maj 2021. Morgondagens internationella måltidsresenär lägger stor vikt vid hållbara val, naturliga och hälsosamma upplevelser samt växtbaserade alternativ vid matbordet. Hur kan du möta den medvetna måltidsresenärens förväntningar i dina upplevelseerbjudanden?

Tomorrow´s Food Travel 2021

Se talarna från 2021 års konferens inom måltidsturism Tomorrow´s Food Travel.

Livestreaming.JPG
Webbinarium

Tomorrow's Food Travel 2021

November 2021. Ta del av tio filmer från livestreamingen av årets största konferens inom måltidsturism Tomorrow’s Food Travel 2021 #TFTSWEDEN. Arrangerades 10/11 av Visit Sweden, Visit Stockholm och Region Stockholm.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.