Our other websites:

Trendrapport 2019 om måltidsturism

Ingela Stensson, omvärldsanalytiker från United Minds berättar om de viktigaste trenderna just nu - med massor av nationella- och internationella exempel.

Här berättar Ingela Stensson, omvärldsanalytiker från United Minds, om de viktigaste trenderna just nu under rubrikerna:
- Mat med ett syfte, funktionell hälsa, autentiska upplevelser och en digital verklighet.
- Vad gör vi med ifrågasättande av turismen? Kan vi erbjuda lindring för skammen?
- Hur kan vi få människor att känna sig som ”locals”?
- Skräddarsydda matresor skapade av mediahus och specialiserade journalister är på frammarsch.
- Eller vad sägs om digitala profiler registrerade via ”wearables” som hjälper restaurangerna med kunskap om just dina favoritviner?

Massor av nationella- och internationella exempel hittar du i denna föreläsning.

Trendrapporten är en beställning från Visit Sweden. Den finns, precis som denna föreläsning, att ladda ner längst ned på denna sida i pdf-format.

Presentationen gjordes på en temakonferens om framtidens måltidsturism. Ta del av föreläsningar och korta intervjufilmer med experter, produktutvecklare, kockar och andra inspiratörer.

Från #TFTSWEDEN 2019 Tomorrow's Food Travel-konferensen i Malmö, 17-18 oktober 2019.

Ingela Stensson, omvärldsanalytiker, United Minds

Längd: 29.18 min

Trender inom måltidsturism 2019 (26 slides)

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.