Our other websites:

Events

Genom events inspirerar vi och berättar om det attraktiva och hållbara resmålet Sverige för att öka researrangörernas intresse av att inkludera Sverige i sitt utbud

Event

ITB - Världens viktigaste fack- och konsumentmässa inom turism - 7-9 mars 2023

Ett utmärkt tillfälle att förstärka marknadsföringen av Sverige och knyta nya kontakter. Presentera ert utbud för tyska och internationella researrangörer som redan säljer/paketerar Sverige eller som är intresserade av att börja arbeta med Sverige.

Event

Nordic Workshop Frankrike - Researrangörer med fokus på Norden - 21 mars 2023

Träffa utvalda och kvalitetssäkrade franska researrangörer med fokus på Norden under en fullspäckad dag med förbokade möten. Presentera era produkter för researrangörer som arbetar med privatresor på franska marknaden och få en unik insikt i vad resenärer efterfrågar.

Event

Swedish Workshop Online – en digital affärsmötesplats, 27-30 mars 2023

Träffa utvalda och kvalitetssäkrade aktörer från researrangörsledet från Europa, USA och Asien som alla arbetar med att sälja och paketera Sverige som resmål. Den digitala workshopen pågår under fyra dagar och du väljer vilka researrangörer du önskar ha affärsmöte med.

Event

Nordic Workshop Tyskland - Researrangörer med fokus på Norden, 20 september 2023

Träffa utvalda och kvalitetssäkrade researrangörer med fokus på Norden under en fullspäckad dag med förbokade möten. Presentera era produkter för researrangörer som alla arbetar med privatresor på tysktalande marknader och få en unik insikt i vad resenärer efterfrågar.

Event

Swedish Workshop UK - Visit Swedens främsta arrangemang på den brittiska marknaden.

Swedish Workshop UK (tidigare Swedish Matchmaking) är ett utmärkt tillfälle att träffa utvalda, kvalitetssäkrade researrangörer som alla är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige på den brittiska marknaden.

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.