Our other websites:

Visit Swedens inspirationswebbinarier

En eller flera gånger per år håller Visit Sweden inspirationswebbinarier om olika ämnen som i lite större penseldrag rör svensk besöksnäring. Här har vi samlat de webbinarierna som nu går att ses i efterhand.

Visit Swedens inspirationswebbinarier

Ett gäng personer sitter ner, två personer i mitten sitter och tittar på något längre bort. De i bakgrunden ser glada ut.
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Konsumenttrender och marknadsplan 2023

September 2022. Susanne vår VD inledde och visade en film om vad Visit Swedens uppdrag är. En paneldebatt följde med fokus på resenärernas vilja att semestra i Sverige. Vi presenterade de senaste konsumenttrenderna kring resandet och den nya marknadsplanen för 2023.

simon_paulin-outdoor_seating-6620(1).jpg
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Hur når vi målgruppen? Hur ser kanalerna ut efter pandemin?

April 2022. Vi presenterade resultatet från senaste målgruppsundersökningen. Hur researrangörer och globala digitala plattformar förändrats efter pandemin och sist intressanta insikter om hur personer med utländsk bakgrund ser på Sverige som semestermål. Se sändningen.

simon_paulin-old_town_selfie-4919.jpg
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Varumärket och berättelsen om resmålet Sverige

Februari 2022. Vi presenterade det nya varumärkeslöftet för resmålet Sverige "Tillsammans mot ett mer medvetet resande" som tillsammans med manifestet är starten för varumärkesarbetet. Mediatrender, målgruppsinsikter och Svemester för 2022, se sändningen här.

Friends by the water
Foto: Simon Paulin/imagebank.sweden.se
Webbinarium

Varumärket Sverige och hur vi når målgruppen

September 2021. Varumärket Sverige har idag en stark internationell position. Hur når vi ut till målgruppen i ett alltmer komplext digitalt landskap där Sverige måste synas och finnas när målgruppen undersöker och väljer mellan länder och destinationer?

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.