Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×

Avsnitt 2: Från femstjärnigt till trädgårdslunch

Dagen börjar med en guidning bakom kulisserna på The Dunstane Houses, ett femstjärnigt hotell i Edinburgh som satsat på mat och dryck med en personlig touch. Därefter gör gruppen ett besök i en trädgård utanför staden, där kocken Frederic Berkmiller berättar om sitt arbete med härodlade råvaror och lokala samarbeten.

Varför denna studieresa?
Hur kan man locka gäster med helhetsupplevelser som kombinerar mat med mycket annat? Vad är bästa sättet att stå ut från mängden i digitala kanaler? Hur viktigt är det att samarbeta med din lokala näring – och hur kommer du igång?

Dessa och många fler frågor står på agendan när fyra svenska företagare tar sig till Skottland för att träffa sina skotska motparter och få inspiration och nya idéer. Följ med på en spännande resa där vi träffar kockar, hotellchefer, foragers, krögare, guider och många fler som delar med sig av sina insikter och lärdomar om att framgångsrikt jobba med måltidsturism.

Längd: 9.12 min

Filmfoto: Pelle Rabe

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.