Our other websites:

Möt den brittiska måltidsresenären

"Scandi-febern" har tagit Storbritannien med storm, och britterna är sugna på att själva uppleva kulturen de sett och läst så mycket om. I den här filmen lär du dig vad brittiska resenärer med matintresse har för önskemål under sin Sverigeresa - och vad du kan göra för att dina brittiska besökare ska bli nöjda och glada.

Längd: 2.36 min

En sammanfattning av innehållet, för dig som inte hinner titta:

- Möt den brittiska måltidsresenären som vill uppleva svensk kultur och livsstil och då är maten en viktig del av upplevelsen.

- Lagom, hygge och Nordic noir har skapat ett febrilt intresse för det nordiska.

- 81% av målgruppen i Storbritannien är intresserade av kulinariska upplevelser i Sverige.

- Intressanta måltidsaktiviteter i Sverige är: mat- och dryckesfestivaler, street food och traditionell svensk mat, gärna lokal.

- För den här resenären är det en god idé att skapa listor och kartor med berättelser på tema till exempel en Nordic noir. Fler än hälften läser fortfarande guideböcker.

- 70% lämnar gärna omdömen i digitala kanaler.

I vår serie Möt måltidsresnären kan du även bekanta dig med:

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.