Our other websites:

Nyhetsbrev

Visit Swedens nyhetsbrev går ut ca en gång i månaden. Vi delar med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörs- och agentledet, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Senaste nyhetsbrevet

Det senaste nyhetsbrevet för dig som arbetar i och för svensk besöksnäring.

  • Artefakt

    Mars 2023

    I aprils nyhetsbrev berättar vi om hela fem möjligheter att delta i aktiviteter med researrangörer under 2023. Därtill finns även möjlighet att hänga på Visit Swedens kampanj på Tripadvisor. Vi redovisar en helårssammanställning på googlesökningar om Sverige 2022, totalt och per land. Högtidskalendern är nu ute och vi berättar om nya artiklar på våra webbplatser för utländska resenärer.

    Läs nyhetsbrevet

Arkiv med samtliga nyhetsbrev

Prenumerera på Visit Swedens nyhetsbrev

I Visit Swedens nyhetsbrev delar vi med oss av det senaste, från aktuella målgruppsanalyser, om researrangörer, till insikter och idéer om hur ni kan utveckla kommunikationen för globala besökare.

Anmäl dig

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.