Are you looking for Sweden's official website for tourism and travel information? Go to visitsweden.com

×
Foto: Tina Stafrén/imagebank.sweden.se

Tomorrow's Food Travel 2019 #TFTSWEDEN, Malmö 17-18 oktober

Konferensen Tomorrow´s Food Travel (#TFTSWEDEN) gör en spaning på framtidens mat och resenärernas växande nyfikenhet på måltidsupplevelser. Besöksnäringen får se hur trender, utveckling och hållbarhet inom mat, dryck och måltid kan bidra till att utveckla destinationer och produkter för att möta resenärernas förväntningar. #TFTSWEDEN arrangeras 2019 i Malmö 17-18 oktober.

SAVE THE DATE 17-18 OKTOBER I MALMÖ

Syfte: Att sätta fokus på framtidens måltidsturism, trender, innovationer och inspiration samt skapa en mötesplats för utbyte och interaktion mellan forskning och näringsliv.

Målgrupp: Den svenska besöksnäringen med fokus på aktörer inom måltidsturism, forskare och studenter inom ämnet samt andra intressenter inom måltid, destination- och produktutveckling.

#TFTSWEDEN arrangeras 2019 av Visit Sweden, Tourism in Skåne och Malmö Turism. Ett spännande program håller på att arbetas fram och uppdateringar kommer att ske här löpande.

Vid frågor, kontakta:

På denna webbplats använder vi cookies i syfte att samla in statistik så att vi kan förbättra upplevelsen för våra användare. Genom att surfa vidare godkänner du vår cookiepolicy och personuppgiftspolicy.